helgmys

Vi åkte till vårt landställe i onsdags och stannade till på söndag kväll så vi kunde njuta utav det väldigt blåsiga och regniga vädret inomhus framför en brasa istället för i vår lägenhet. Jag måste dock erkänna, det jag var mest exalterad över att träffa våra vänners nya valp, Oni. :) Hon är en utav de sötaste valparna jag någonsin sett, så himla liten och med ett så gulligt ansikte. Om man kunde hade jag snott med henne hem, fast även fast vår katt, Chilli, inte verkade ogilla henne tror jag inte hon ville ha en valp i familjen. Men en dag ska vi ha en hund, då får hon bara gilla läget haha.
 
 
En annan anledning till att åka upp till landet är att grilla korv på deras altan och titta på deras fina hästar, jag är personligen svag för Fylkir, världens finaste islänning, men who can blame me. Jag älskar hans färger och hans fina kloka ögon, det är något med hästars ögon som gör att de alltid ser ut som att de vet allt som finns att lära sig. 
 
 
Den här långhelgen har varit precis vad hela familjen behövde. Mycket mys med djur, tid med familjen, frisk luft och långa sovmornar. Jag är så glad att jag dessutom fick följa med och smyga på vildsvin, vi hörde deras,väldigt högljudda, nöffanden i skogen och vi hörde även en räv som skällde och såg ett råddjur. Det blev ingen gris men kvällen var riktigt mysig. Hoppas ni allihopa hade en jättebra helg. xx
 
December 2015, Life | | Kommentera |

5 produkter jag köper igen & igen

 
#1 Maxfactor CC cream: Jag har nämnt den i ett tidigare inlägg så jag ska inte babbla på om den för mycket, men jag måste bara nämna den igen ifall nån missade det tidigare. Jag har väldigt torr hy, är blek och har mycket röda toner i ansiktet så jag behöver något som inte sätter sig i torra partier, som täcker bra och som finns i en tillräckligt ljus nyans och den här har alla tre. Att den sen dessutom räcker nästan ett år (jag sminkar mig inte varje dag) och att den är billig är bara en bonus.
 
#2 Make Up Store cover all mix: Min syster introducerade mig för den här fiffiga produkten och jag har sedan dess inte kunnat sluta använda den. Den har tre olika nyanser utav concealer, en rosa för blåa toner under ögonen, gult för rodnader och en ljus hudfärgad för att täcka över finnar osv. Den räcker otroligt länge och har bra täckning. Om du tycker det är lite ohygeniskt att ta med fingrarna så kan du använda en tops för att skopa ur lite och lägga på baksidan av din hand. Den är snäppet dyrare, men du kan alltid lägga till den på din önskelista, den är helt klart värd pengarna!
 
#3 Essie nail polish "sand tropez": Oh, vi är alltid på jakt efter en bra naturlig färg att ha på naglarna, speciellt om du har ett kontorsjobb där du inte kan ha knalliga färger. Essie är nog mitt favorit märke när det kommer till nagellack eftersom dom inte är för dyra, räcker länge, lacket håller bra och det räcker med två lager. Om du letar efter ett bra "nude" färgat lack, look no further.
 
#4 Maybelline the rocket mascara: Okej, jag ska hålla det kortfattat. Den är vattenfast, ger otrolig volym och är väldigt svart. Jag älskar den här speciellt på sommaren då värmen får de flesta mascaror att rinna, den här kommer inte göra det, det lovar jag. Sen att den är jobbig att få bort tycker jag inte är ett så stort problem, vill man vara fin får man lida pin.
 
#5 Maybelline color sensational lip gloss "chasmere rose": Den är inte klibbig, ditt hår fastnar inte i det när det blåser och det har en jättefin färg. Perfect för no make up days eller om du har gjort sotiga ögon och vill ha läpparna lite mer neutrala. Prislappen och drygheten gör denna till ett drömköp, perfect för alla.
Beauty, November 2015 | | Kommentera |

favorit tidningar

 
Jag är ett stort fan utav skönhets & mode tidningar och köper dom alldeles för ofta. För min egen del kommer riktiga tidningar aldrig ersättas med webb versioner för det är något speciellt med att öppna en helt ny tidning och bläddra mellan sidor fulla med inspiration. Även fast jag skulle kunna köpa de flesta tidningar så har jag 4 favoriter som alltid köps först.
 
- ELLE: Den svenska versionen är proppfull med inspiration, modereportage och tips på sminkningar och nya produkter. Jag har precis börjat prenumerera på den igen och att få ett nytt nummer i brevlådan kan göra även den sämsta dagen bättre. Jag tror aldrig att jag kommer sluta läsa den här tidningen, det är en klassiker.
- Plaza: Jag började läsa den här på gymmet, och även fast just den delen utav mitt liv inte blev så långvarig så har jag fortsatt köpa Plaza i alla fall. Den innehåller inte bara mode och skönhet utan också reportage om olika artister, designers och övriga människor i den kulturella världen. Jag älskar framför allt intervjuerna med olika människor och deras skönhetssidor.
- Chic: Det här var den första vuxna tidningen jag började läsa och på den tiden kostade den bara 25:- styck och kom ut varje månad. Nu har dom inte lika många nummer och de är dubbelt så dyra men kvalitén har blivit betydligt bättre och du får mycket inspiration för priset. Deras skönhetssidor är favoritdelen men även intervjuerna är intressanta.
- Bazaar: En ny kärlek men det var vid första ögonkastet. Omslaget är ett utav det finaste jag någonsin sett och kvalitén på tidningen är hög. Du får mycket för priset och modesidorna är to die for. Den här tidningen är helt klart den som känns mest lyxigast, men ELLE kommer på en klar andra plats.
 
Hoppas ni hittade något nytt att läsa!
Life, November 2015 | | Kommentera |
Upp