Julledighet

God jul och gott nytt år allihopa. Jag ville bara kika in och dela med mig utav min julhelg med er och önska er en god jul osv. Hoppas ni fick allt ni önskade er, åt mycket goda saker och spenderade tid med dom ni älskar. Det är ju faktiskt poängen med julen, att dela med sig av kärlek och vara med sin familj.
 
Jag och min syster gjorde som vi gjort de senaste åren och satte upp och klädde granen, en rolig stund som jag ser fram emot varje jul. Vi har en plastgran för det är enklast och det som är bra är att den alltid är jämn så man behöver inte fundera på om man kommer få en ful gran som vi fick för några år sedan haha.
Dessa är två av mina favorit dekorationer, en röd indisk elefant och vita droppformade dekorationer med pärlor på. Enkelt och fint. (fast vår gran är alltid ganska messig, vi kör aldrig på tema utan efter vad vi känner för.)
Det blir mycket fågelspanande här på landet eftersom vi har mat hängandes utanför köksfönstret.Dessa är mina favoritfåglar jag sett so far, så små och söta och tydligen reser dom i flock vilket är lite gulligt, speciellt runt jul.
Några utav mina presenter det här året, väldigt fotogeniska är dom. Fick en kokbok jag suktat efter hela året, en parfym jag velat ha i fera år (jag är så glad att den äntligen är min!) och lite borstar och sånt. Jag har börjat använda opi nail envy nu så får vi se om en utför några mirakel, mina naglar skulle verkligen behöva ett. x) Jag är jätteglad över mina fina saker och jag ska visa er sen en jättefin tavla som jag fick utav mina föräldrar, men det får ni se sen när jag är hemma igen.
Bara en random bild jag tog när det äntligen var lite minusgrader och det blev frost.
Och höjdpunkten på den här dagen (måndag), jag såg ett rådjur precis utanför köksfönstret när jag satt och åt lunch och tittade på alla fåglar. Det är det jag älskar mest med landet, alla fina djur man kan spana på. Det finns ju inte så mycket vilda djur inne i stan.
 
Hoppas att ni har haft en jättebra jul som sagt och att ni firar in det nya året på ett bra sätt. xx
December 2015 | | Kommentera |

The review: Maybelline the nudes palette

 
Jag har under en tid velat prova Urban Decay Naked palettes men inte riktigt velat lägga ut pengarna för dom så i stället valde jag en utav alla budget alternativ som finns. Maybelline the nudes palette. Jag hade provat skuggorna lite på handen i affären men inte haft några för höga förhoppningar om kvalitén men jag måste erkänna att jag är imponerad. Paketeringen kanske inte är det finaste jag sett men den är lätt att resa med och ganska kompakt. När det kommer till färgerna på ögonskuggorna så finns det en del att välja mellan.
 
Första raden består utav två lite mer glittriga skuggor och fyra matta. Den första som är krämfärgad är inte mycket att hänga i granen, den är ganska smulig och inte jättepigmenterad men om man jobbar lite med den är den jättefin att ha som highlighter under ögonbrynen. När det kommer till de matta ögonskuggorna så är det hyffsad pigmentering och de är ganska krämiga. Men det är de glittriga som riktigt imponerar mig, de är så lätta att applicera och underbara färger.
 
Andra raden är lite mer pigmenterade och även här är det de med skimmer som imponerar. Den svarta på längst till höger fungerar nog bäst att använda som eyeliner med en fuktig borste.
 
I det stora hela är jag otroligt nöjd med inköpet, det är svårt att hitta matta ögonskuggor som är snällare mot plånboken. Dessa kanske inte är de bästa men med lite tålamod och övning kan man göra en rad olika sminkningar. Paletten finns på Åhléns och Kicks (och hemsidor som säljer maybelline) och kostar 169:-
 
 
December 2015, The review | #maybelline #thenudespalette #palette #makeup #bblogger #bloggare #smink #thereview #review #beauty #blogger | | Kommentera |

weekend wishlist #2 hm home

 
December 2015, Home | | Kommentera |
Upp