helgmys

Vi åkte till vårt landställe i onsdags och stannade till på söndag kväll så vi kunde njuta utav det väldigt blåsiga och regniga vädret inomhus framför en brasa istället för i vår lägenhet. Jag måste dock erkänna, det jag var mest exalterad över att träffa våra vänners nya valp, Oni. :) Hon är en utav de sötaste valparna jag någonsin sett, så himla liten och med ett så gulligt ansikte. Om man kunde hade jag snott med henne hem, fast även fast vår katt, Chilli, inte verkade ogilla henne tror jag inte hon ville ha en valp i familjen. Men en dag ska vi ha en hund, då får hon bara gilla läget haha.
 
 
En annan anledning till att åka upp till landet är att grilla korv på deras altan och titta på deras fina hästar, jag är personligen svag för Fylkir, världens finaste islänning, men who can blame me. Jag älskar hans färger och hans fina kloka ögon, det är något med hästars ögon som gör att de alltid ser ut som att de vet allt som finns att lära sig. 
 
 
Den här långhelgen har varit precis vad hela familjen behövde. Mycket mys med djur, tid med familjen, frisk luft och långa sovmornar. Jag är så glad att jag dessutom fick följa med och smyga på vildsvin, vi hörde deras,väldigt högljudda, nöffanden i skogen och vi hörde även en räv som skällde och såg ett råddjur. Det blev ingen gris men kvällen var riktigt mysig. Hoppas ni allihopa hade en jättebra helg. xx
 
December 2015, Life | | Kommentera |
Upp