Min vinter hudvård

 
Jag har använt en grupp produkter nu i ett par månader och jag tycker att de fungerar väldigt bra, så jag tänkte göra det som alla bloggare gör, dela med mig.
 
- The body shop vitamin E hydrating toner: Jag köpte den här on a whim för att jag alltid har tyckt om deras produkter och den är lika bra som jag trodde. Formulan är dryg så den räcker länge, har en fräsch doft som inte irriterar hyn och den minimerar mina torra partier.
- L´Oréal nutri gold ultra nourishing dry skin face oil: Jag har, som jag redan nämnt flera gånger, riktigt torr hy så jag letar efter allt som kan göra den bättre och den här oljan har funkat bra. Det här är den produkt jag använt kortast period så jag kan inte redogöra fullt ut hur den fungerar men so far so good.
- LUSH mask of magnaminty: Doften på den här är helt fantastisk! Jag brukar inte gilla mint i något men den är så fräsch och riktigt skön på huden. Partiklarna i den exfolierar och resten torkar ut finnar och lämnar huden slät och inte alls uttorkad. Helt klart en ny favorit!
- Clinique dramatically different nourishing cream for very dry skin: Mitt favoritmärke när det kommer till hudkrämer. De irriterar inte min hud och de gör inte min acne värre, sen gör den dessutom under med min torra hy. Den har ingen lukt och är ganska dryg, enda nackdelen är väl att den är väldigt dyr.
- The body shop aloe vera eye cream: En ögonkräm jag använt nu i ett år eller så och den är så härlig, återfuktande och känns väldigt sval och skön. Området runt mina ögon är väldigt känsligt och dessutom får jag linjer för att jag är så torr, men krämen gör skillnad.
 
Jag ser fram emot att se hur de här fortsätter att fungera för mig.
March 2016, skincare | |
Upp