favorit tidningar

 
Jag är ett stort fan utav skönhets & mode tidningar och köper dom alldeles för ofta. För min egen del kommer riktiga tidningar aldrig ersättas med webb versioner för det är något speciellt med att öppna en helt ny tidning och bläddra mellan sidor fulla med inspiration. Även fast jag skulle kunna köpa de flesta tidningar så har jag 4 favoriter som alltid köps först.
 
- ELLE: Den svenska versionen är proppfull med inspiration, modereportage och tips på sminkningar och nya produkter. Jag har precis börjat prenumerera på den igen och att få ett nytt nummer i brevlådan kan göra även den sämsta dagen bättre. Jag tror aldrig att jag kommer sluta läsa den här tidningen, det är en klassiker.
- Plaza: Jag började läsa den här på gymmet, och även fast just den delen utav mitt liv inte blev så långvarig så har jag fortsatt köpa Plaza i alla fall. Den innehåller inte bara mode och skönhet utan också reportage om olika artister, designers och övriga människor i den kulturella världen. Jag älskar framför allt intervjuerna med olika människor och deras skönhetssidor.
- Chic: Det här var den första vuxna tidningen jag började läsa och på den tiden kostade den bara 25:- styck och kom ut varje månad. Nu har dom inte lika många nummer och de är dubbelt så dyra men kvalitén har blivit betydligt bättre och du får mycket inspiration för priset. Deras skönhetssidor är favoritdelen men även intervjuerna är intressanta.
- Bazaar: En ny kärlek men det var vid första ögonkastet. Omslaget är ett utav det finaste jag någonsin sett och kvalitén på tidningen är hög. Du får mycket för priset och modesidorna är to die for. Den här tidningen är helt klart den som känns mest lyxigast, men ELLE kommer på en klar andra plats.
 
Hoppas ni hittade något nytt att läsa!
Life, November 2015 | |
Upp